Vakttelefon: 22 12 00 01

Renovering

Vi utfører totalrenovering av bad, og har samarbeid med alle relevante faggrupper

Vi håndterer søknadsprosesser mot Oslo Kommune og/eller nødvendige instanser. 

Vi har fast samarbeid med Bad og Membran AS, som legger membran etter vår spesifikasjon, I tillegg til dette har vi et nært samarbeid med godkjente firmaer som utfører det elektriske, snekkerarbeid og flislegging. Vi leverer alltid FDV perm til kunden etter endt arbeid.

Vår spesialitet er baderom og vi kan gi råd for utførelse, samt få jobben gjort raskt og i henhold til gjeldende regler og normer.

GULVET kan oppbygges på følgende måte:Skal badet bygges efter våtromsnormen kan det utføres på følgende måte. På undergulvet (før membranen legges) skal der være fall mot sluk.

Der skrues en 9mm plate 15-20 cm opp veggene så membranen kan festes på denne plate (se fig 1).Husk sluse for varmekabel kan utføres slik det er vist på fig 2.

Nye bad bygges alltid opp med rør i rørsystemet. Det gjør badet trygt og sikkert mot lekkasjer Fig 3 og 4.

Avløpsrør til vask, badekar og vaskemaskin kan legges på membranen før varmekabler legges, alle rør blir ført til hovedsluk. På fig 5 er der lagt et hjelpesluk og avløp til vask.

Det neste er varmekabel, som skal legges på gulvet. Enten støpes der 1 cm på membranen (brannhemmende støp) så legges varmekabler i støpen ( FIG 6.) Eller der legges kabelmatter som varmekabler legges ned i (FIG 7).

Gulvet kan støpes med ca 4-5 cm støp over varmekabler. Veggfestet kloset er populært. Ramme festes på vegg (se fig 8) Ramme kles med gips (Fig 9). Ferdig flislagt klosettvegg med skylleknapp over toalett (fig 10).

Smøremembran på vegg er neste, følg alltid instruktioner på innpakningen,eller få en fagmann til å gjøre jobben. (Fig 11). Smøremembran påført i dusjssonen, viktig at det blir riktig utført rundt vannrør (FIG 12). Inndeling av fliser symetrisk vegg er avbildet (FIG 13).

Fliser lagt diagonalt på gulvet og rett på vegger ( FIG 14,15 og FIG 16).